United Cup: Ήττα και στο μεικτό διπλό η Ελλάδα από την Ιταλία, το πρόγραμμα του τελικού

Newsroom
United Cup: Ήττα και στο μεικτό διπλό η Ελλάδα από την Ιταλία, το πρόγραμμα του τελικού
H εθνική ομάδα αποχαιρέτησε το Σίδνεϊ και το United Cup, χάνοντας την ημιτελική σειρά απέναντι στην Ιταλία με συνολικό σκορ 4-1, μετά την ήττα και στο μεικτό διπλό.

Η ημιτελική σειρά ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Ιταλία στο United Cup ολοκληρώθηκε με τον αγώνα στο μεικτό διπλό, με την ιταλική ομάδα να φθάνει στη νίκη με 6-3, 4-6, 10-5 και να ολοκληρώνει με τελικί σκορ 4-1 την πρόκρισή της στον τελικό.

Από τη στιγμή που η πρόκριση είχε κριθεί μετά τη νίκη της Μπρονζέτι επί της Γραμματικοπούλου με 2-0 σετ, άλλαξαν και οι συνθέσεις που αρχικά είχαν δηλωθεί.
Ετσι η Ελλάδα αγωνίστηκε με τον Πέτρο Τσιτσιπά και τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Ιταλία με τον Αντρέα Βαβασόρι και την Καμίλα Ροζατέλο.

Το πρόγραμμα του τελικού ΗΠΑ-Ιταλία

Η 1η διοργάνωση του United Cup ολοκληρώνεται την Κυριακή (8/1) με τον τελικό ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ιταλία, που θα αρχίσει στις 04:00 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Πεγκούλα - Τρεβιζάν (04:00)

Τιάφο - Μουζέτι

Φριτζ - Μπερετίνι

Κις - Μπρονζέτι

Πεγκούλα/Φριτζ - Τρεβιζάν/Μπερετίνι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα