US Open: Ο 19χρονος Αλκαράθ στον πρώτο major ημιτελικό της καριέρας του, λύγισε τον Σίνερ μετά από 5,5 ώρες

Newsroom
US Open: Ο 19χρονος Αλκαράθ στον πρώτο major ημιτελικό της καριέρας του, λύγισε τον Σίνερ μετά από 5,5 ώρες
Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα διάρκειας 5 ωρών και 15 λεπτών, ο 19χρονος Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε του 21χρονου Γιάνικ Σίνερ και θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό του US Open!

Σε ένα παιχνίδι ύμνο στο άθλημα, ο νεαρός Αλκαράθ πήρε τη νίκη με 6-3, 6-7(7), 6-7(0), 7-5, 6-3 επί του Γιάνικ Σίνερ και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον 24χρονο Φράνσις Τιάφο στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός τενίστας, νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι ο νεαρότερος αθλητής που φτάνει ως τα ημιτελικά σε σλαμ μετά τον Ράφα Ναδάλ το 2005 στο Roland Garros.

Ο Αλκαράθ πήρε το πρώτο σετ κόντρα στον Σίνερ, βρέθηκε να προηγείται με 0-40 στο 6-5 του δεύτερου, αλλά ο Ιταλός, έκανε φοβερό «comeback» έσβησε συνολικά τέσσερα σετ πόιντ και μετά από ένα φανταστικό τάι μπρέικ, έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Ο Σίνερ «έγραψε» το 1-2 και στο τέταρτο σετ ενώ προηγήθηκε δύο φορές με μπρέικ, δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι, έτσι ο Ισπανός έστειλε το ματς σε πέμπτο σετ!

Εκεί ο Ισπανός κατάφερε να στεφθεί θριαμβευτής και θα παίξει στον πρώτο major ημιτελικό της καριέρας του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα