Μπούμπλικ για Τιμ: «Κουράστηκα να δίνω πίσω την καριέρα σε ανάπηρους» (vid)

alexander_bublik
Σε έναν απαράδεκτο χαρακτηρισμό προχώρησε ο Ρώσος τενίστας Αλεξάντερ Μπούμπλικ, που χαρακτήρισε υποτιμητικά «ανάπηρο» τον αντίπαλό του Ντομινίκ Τιμ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Ντομινίκ Τιμ, στο πλαίσιο του US Open, ο Ρώσος ακούστηκε να μιλάει στον εαυτό του λίγο πριν σερβίρει και να λέει: «Κουράστηκα να δίνω πίσω την καριέρα σε ανάπηρους».

Ο Μπούμπλικ μίλησε στα ρώσικα όμως οι χρήστες των social media μετέφρασαν την ατάκα του και ακολούθησε ένας μεγάλος χαμός στο Τwitter, με ορισμένους μάλιστα να υποστηρίζουν πως εννοούσε «τραυματισμένους» και όχι «ανάπηρους» αν και άλλοι εξηγούν πως πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές λέξεις.

Ο Τιμ, αργότερα, ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου και δήλωσε πως μπορεί να έχει γίνει παρεξήγηση: «Δεν ξέρω αν είναι σωστή η μετάφραση. Αν είναι, τότε είναι μία σκληρή ατάκα. Είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να λες, έστω μόνο από σεβασμό. Αλλά μπορεί να μην το εννοούσε έτσι». Θυμίζουμε πως ο Τιμ πριν από δύο χρόνια είχε υποφέρει έναν αρκετά σκληρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια αγώνα, αφού είχε σπάσει το πόδι του και τώρα κάνει μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει στο ελίτ επίπεδο που βρισκόταν.

@Photo credits: @bublik

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα