US Open: Σαρωτικός Μεντβέντεφ, έχασε μόνο δύο games

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έστειλε από νωρίς μήνυμα στους Αλκαράθ και Τζόκοβιτς με εντυπωσιακή νίκη στον πρώτο γύρο του US Open -Eκπληξη με τον αποκλεισμό του Χατσάνοφ.

Ο Μεντβέντεφ μέσα σε μόλις 74 λεπτά υπέταξε τον Ούγγρο Μπάλαζ με το εντυπωσιακό 6-1, 6-1, 6-0, έχοντας 41 winners και 86% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς.

Λίγο… παραπάνω πήρε στον Ζβέρεφ να ξεπεράσει το εμπόδιο του Α. Βούκιτς, ο οποίος αν και πολλοί πίστευαν ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη, τελικά ηττήθηκε από τον Γερμανό με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-4) σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες αγώνα.

Αντίθετα, μεγάλη έκπληξη είχαμε με τον αποκλεισμό του Χατσάνοφ, ο οποίος έχασε από τον Αμερικανό Μο με 6-2, 6-4, 6-2.

Σε 90 λεπτά ξεπέρασε και ο Νόρι το εμπόδιο του Σεφτσένκο (6-3, 6-2, 6-2).

Εύκολα η Βοντρούσοβα, εκτός η Γκαρσία!

Στο ταμπλό των γυναικών, η κάτοχος του Wimbledon Μαρκέτα Βοντρούσοβα, ξεκίνησε ιδανικά κόντρα στην Κορεάτισσα Χαν, επικρατώντας με 6-3, 6-0, ενώ το εισιτήριο για την επόμενη φάση πήρε και Αλεξάντροβα, επικρατώντας της φιναλίστ του τουρνουά προ διετίας, Λέιλα Φερνάντες, με 7-6, 5-7, 6-4, σε ματς που διήρκησε τρεις ώρες και 4 λεπτά.

Στον επόμενο γύρο και η Ονς Ζαμπέρ, που κέρδισε δύσκολα την Οσόριο με 7-5, 7-6.

Αντίθετα, η δεύτερη «βόμβα» μετά την Σάκκαρη, έσκασε με τον αποκλεισμό της Καρολίν Γκαρσία. Η Γαλλίδα ηττήθηκε από την Κινέζα Γιαφάνγκ Βανγκ με 6-4, 6-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα