US Open: Αποσύρθηκε από το τελευταίο Grand Slam της σεζόν η Βοντρούσοβα

Newsroom
vondrousova
Η Μαρκέτα Βοντρούσοβα, λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπωρεί από το Wimbledon, αναγκάστηκε ν' αποσύρει τη συμμετοχή της από το US Open.

Μετά την απόσυρση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Μαρκέτα Βοντρούσοβα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της με συνέπεια ν' αποσυρθεί από το US Open το τελευταίο χρονικά Grand Slam της χρονιάς.

Το γεγονός αυτό θα κοστίσει αρκετές θέσεις στην παγκόσμιας κατάταξη, καθώς η Τσέχα τενίστρια θα πέσει κάτω από το Νο.30. Άλλες τενίστριες που θα χάσουν επίσης το US Open είναι οι Σοράνα Κιρστέα και η Ζου Λιν.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στο αμερικανικό Grand Slam, η Μαρία Σάκκαρη κάνει αγώνα δρόμου, καθώς την ταλαιπωρεί ένας τραυματισμός στον ώμο ο οποίος την ανάγκασε ν' αποσυρθεί από το τουρνουά Masters του Σινσινάτι.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο χρονικά Grand Slam της χρονιάς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 26 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου τόσο για την ATP όσο και για την WTA.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα