US Open: Η κλήρωση της Παπαμιχαήλ στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν

Newsroom
papamichail_us_open
Στην προκριματική φάση του US Open βρίσκεται η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, με την Ελληνίδα να μαθαίνει την πρώτη αντίπαλο στο δρόμο για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό.

Την Αμερικανίδα Λουίζα Τσιρίκο θ' αντιμετωπίσει η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στον πρώτο προκριματικό γύρο του US Open, με την 26χρονη να έχει φτάσει στο παρελθόν έως το Νο.58 του κόσμου.

Πλέον, η Νο.200 της παγκόσμιας κατάταξης είναι το πρώτο... εμπόδιο της Ελληνίδας τενίστριας στον δρόμο της για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό του τελευταίου χρονικά Grand Slam στην Νέα Υόρκη.

Σε περίπτωση που η 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας θα αγωνιστεί στον 2ο γύρο είτε κόντρα στην επίσης Αμερικανίδα Αλίσια Παρκς (Νο116), είτε απέναντι στην Ισπανίδα Λέιρε Ρομερό Γκορμάζ (Νο176).

Σημειώνεται πως για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ αυτή θα είναι η 4η συμμετοχή στο Slam της Νέας Υόρκης, έχοντας σημειώσει συνολικά δύο νίκες στα προκριματικά τη μία το 2021 και τη δεύτερη το 2023. Η προκριματική φάση θα ξεκινήσει την Δευτέρα (19/8).

@Photo credits: Instagram / @despinapapamichail

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα