US Open: Πρεμιέρα στα προκριματικά με το... δεξί για την Παπαμιχαήλ

Newsroom
gettyimages_papamichail
Το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό του US Open πήρε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, επικρατώντας της Λουίζα Τσιρίκο με 6-4, 2-6, 6-1.

Ένα παιχνίδι περίπου δύο ωρών χρειάστηκε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ για να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του US Open, νικώντας την Αμερικανίδα και πρώην Νο58 του κόσμου, Λουίζα Τσιρίκο με 6-4, 2-6, 6-1

Η Νο238 του κόσμου πέρασε το 62% των πρώτων service, κερδίζοντας το 66% των πόντων (27/41) και το 56% στο δεύτερο (14/25), ενώ ήταν εντυπωσιακή και άκρως αποτελεσματική στις ευκαιρίες για break τελειώνοντας την αναμέτρηση με 6/8 break-points.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παπαμιχαήλ να παίρνει προβάδισμα με break, αλλά την Τσιρίκο να το παίρνει άμεσα πίσω και να ισοφαρίζει σε 4-4. Βέβαια, η Ελληνίδα βρήκε ακόμη ένα break, το οποίο συνόδευσε με hold για να κλείσει το πρώτο σετ με 6-4.

Η Αμερικανίδα είχε άμεση απάντηση στο δεύτερο σετ και με δύο breaks έφερε τις ισορροπίες στον αγώνα το οποίο έστειλε στο τρίτο σετ. Εκεί, η 31χρονη Ελληνίδα πραγματοποίησε κυριαρχική εμφάνιση και με τρία breaks έκανε το 6-1 για να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη και συνάμα την πρόκρισή της στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Επόμενη αντίπαλο για την Παπαμιχαήλ θα είναι η Αμερικανίδα Αλίσια Παρκς η οποία νίκησε την Ισπανίδα Λέιρε Ρομέρο Γκορμάζ με 6-3, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα