US Open: Ερωτηματικά για τη συμμετοχή του Τζόκοβιτς

Newsroom
djokovic_tennis
Ερωτηματικά προκύπτουν για την συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open, μετά την ακύρωση της προπόνησής του το απόγευμα της Παρασκευής (23/8).

Λίγα 24ωρα πριν την επίσημη έναρξη του US Open, δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ κάνουν λόγω για αμφίβολη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν.

Αφορμή γι' αυτά τα δημοσιεύματα στάθηκε το γεγονός ότι ο Σέρβος χρυσός Ολυμπιονίκης στο Παρίσι ακύρωσε το δεύτερο μέρος της προγραμματισμένης προπόνησης με τον Χόλγκερ Ρούνε στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του National Tennis Center.

Οι δύο αθλητές είχαν ξεκινήσει κανονικά την προθέρμανσή τους πριν μπουν στο κεντρικό court, ωστόσο ο Τζόκοβιτς δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο Arthur Ashe με τον Δανό να περιμένει περίπου 15 λεπτά μόνος του στο court υπογράφοντας παράλληλα αυτόγραφα σε όσους βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την προπόνηση των δύο.

Ευτυχώς, ο Ρούνε δεν έχασε την προπόνηση μιας και οι διοργανωτές βρήκαν άμεσα αντικαταστάτη του Τζόκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα