US Open: Καθησυχαστικός ο Αλκαράθ μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση

Newsroom
Ο Κάρλος Αλκαράθ κάθεται στον πάγκο
Καθησυχαστικός αναφορικά με τον τραυματισμό του στην προπόνηση και τη συμμετοχή του στο US Open ήταν ο Κάρλος Αλκαράθ στη συνέντευξη Τύπου.

Ένα απρόοπτο είχε η τελευταία προπόνηση του Κάρλος Αλκαράθ στο US Open, με τον Ισπανό τενίστα να γυρνάει τον αστράγαλό του και να σταματάει άμεσα το session του μαζί με τον Φρανσίσκο Τσερούντολο.

Λίγες ώρες, μετά την είδηση αυτή, ο κάτοχος του φετινού Roland Garros και Wimbledon εμφανίστηκε καθησυχαστικός στη συνέντευξη Τύπου. Ο νεαρός τενίστας έκανε ξεκάθαρο πως δεν τίθεται θέμα για την συμμετοχή του στο τελευταίο χρονικά Grand Slam, λέγοντας πως ο θυμός του προκλήθηκε επειδή σταμάτησε την προπόνηση και όχι λόγω φόβου για τον τραυματισμό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ανησύχησα καθόλου για τη συμμετοχή μου στο US Open. Προφανώς ήμουν θυμωμένος γιατί δεν θέλω να σταματήσω την προπόνηση. Δεν θέλω να σταματάω καμία προπόνηση. Θέλω να εξασκηθώ, θέλω να γίνω καλύτερος, θέλω να προετοιμαστώ για το τουρνουά.

Ειλικρινά με τον αστράγαλο, δεν ανησυχούσα για αυτό. Οπότε είμαι σίγουρος ότι αύριο ή σε δύο μέρες θα είμαι στο 100% μου, σίγουρα. Ήρθε η ώρα. Μετά από λίγες ώρες, αισθάνομαι ακόμα καλά τα πόδια μου, οπότε αύριο θα προσπαθήσω να εξασκηθώ ξανά 100 τοις εκατό χωρίς να το σκέφτομαι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα