US Open: Άνετα στον δεύτερο γύρο ο Τζόκοβιτς, «καθάρισε» τον Άλμποτ

Newsroom
Νόβακ Τζόκοβιτς - Wimbledon
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ράντου Άλμποτ και επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 6-4), παίρνοντας το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του US Open.

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open. Ο Σέρβος τενίστας έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τη διατήρηση του στέμματος και «καθάρισε» σβηστά με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 6-4) τον Ράντου Άλμποτ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του US Open.

Ο Νόλε δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Άλμποτ και έφτασε σε μια άνετη νίκη, παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Λάσλο Ντζέρε ο οποίος κατάφερε να αποκλείσει τον Γερμανό Γιαν-Λέναρτ Στρουφ, επικρατώντας με 3-2 σετ.

Μεγάλη έκπληξη του γύρου ο αποκλεισμός του Χόλγκερ Ρούνε από τον Μπράντον Νακασίμα. Ο Δανός τενίστας δεν ήταν σε καθόλου καλή ημέρα και παραδόθηκε στον εκπληκτικό Αμερικανό ο οποίος «καθάρισε» το παιχνίδι με 3-0 σετ (6-2, 6-1, 6-4), αφήνοντας εκτός το Νο15 του ταμπλό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα