US Open: Η άμυνα της χρονιάς ανήκει στην Μούχοβα

Newsroom
muchova-usopen24
Μίας σπάνιας ομορφιάς άμυνα έβγαλε η Καρολίνα Μούχοβα στο ματς κόντρα στην Κέιτι Βούλινετς για τον πρώτο γύρο του US Open, με την Τσέχα να παίρνει και τον πόντο στη συνέχεια με δυνατό smash.

Μία εκπληκτική άμυνα πραγματοποίησε η Καρολίνα Μούχοβα στην αναμέτρηση με την Κέιτι Βούλινετς, η οποία στη συνέχεια συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση του πόντου πράγμα που εύκολα την κατατάσσει στην κορυφαία της χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, η Βούλινετς σέρβιρε στο 6ο game του πρώτου σετ, πιέζοντας με τα χτυπήματά της την Τσέχα. Η μπάλα ανασηκώθηκε με την Αμερικανίδα να πραγματοποιεί smash, το οποίο η Μούχοβα έβγαλε με χτύπημα πίσω από την πλάτη. Η άμυνα της κατέληξε σε μία εξαιρετική λόμπα, με την Τσέχα να ολοκληρώνει την προσπάθειά της με ένα εύκολο smash γνωρίζοντας την αποθέωση από το αμερικανικό κοινό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Τσέχα τενίστρια πήρε τη νίκη χωρίς να χάσει σετ κόντρα στην Κέιτι Βούλινετς με 6-3, 7-5 και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Grand Slam. Εκεί, θ' αγωνιστεί κόντρα στην Ναόμι Οζάκα, η οποία πήρε τη νίκη επί της Γιελένα Οσταπένκο με 6-3, 6-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα