US Open: Νίκη - πρόκριση για Έβανς στο μεγαλύτερο σε διάρκεια ματς του αμερικανικού Grand Slam

Newsroom
evans_us_open
Ιστορία έγραψαν οι Ντάνιελ Έβανς και Καρέν Χατσάνοφ στο μεταξύ του ματς για τον πρώτο γύρο του US Open, καταφέρνοντας να παίξουν το μεγαλύτερο σε διάρκεια ματς του αμερικανικού Grand Slam.

Ματς πέντε ωρών και 35 λεπτών προσέφεραν στο κοινό οι Ντάνιελ Έβανς και ΚαρένΧατσάνοφ, με τους δύο τενίστες να γράφουν ιστορία στο US Open μιας και η αναμέτρησή τους είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια στο αμερικανικό Grand Slam.

Είναι προφανές ότι στο ματς παίχτηκαν όλα τα σετ και τα τρία από αυτά κρίθηκαν στο tie-break. Ο Βρετανός επικράτησε με 6-7(6), 7-6(2), 7-6(4), 4-6, 6-4 και πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου θα παίξει κόντρα στον Μαριάνο Ναβόνε μετα και τη νίκη του Αργεντινού επί του Ντένις Αλτμάιερ στα 4 σετ.

Σημειώνεται πως το ρεκόρ αυτό... σπάει μετά από 32 χρόνια, όταν η αναμέτρηση του Μάικλ Τσανγκ με τον Στέφαν Έντμπεργκ το 1992 είχε διάρκεια 5 ώρες και 26 λεπτά. Τη νίκη σε αυτό το ματς είχε πανηγυρίσει ο Σουηδός με 6-7(3), 7-5, 7-6(3), 5-7, 6-4.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα