US Open: Σοκαριστικός αποκλεισμός για τον Αλκαράθ

Newsroom
alcaraz
Την ήττα από τον Μπότικ βαν ντε Ζάουντσουλπ στον δεύτερο γύρο του US Open γνώρισε ο Κάρλος Αλκαράθ με 6-1, 7-5, 6-4 και αποχαιρέτησε από πολύ νωρίς το αμερικανικό Grand Slam.

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ της 4ης ημέρας για τον Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο του US Open από τον Μπότικ βαν ντε Ζάουντσουλπ με 6-1, 7-5, 6-4. Ο 28χρονος Ολλανδός έπαιξε εκπληκτικό τένις, πετυχαίνοντας από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο φετινό Grand Slam της Νέας Υόρκης.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, ο Ζάουντσουλπ μπήκε με το... μαχαίρι στα δόντια κάνοντας ξεκάθαρο στον Ισπανό πως δεν θα έχει ένα εύκολο βράδυ. Ήταν αρκετά επιθετικός στα χτυπήματά του, όντας πολύ σταθερός από τη βασική γραμμή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσει εντός μισής ώρας το πρώτο σετ (6-1), παίρνοντας κεφάλι στα σετ.

Στο ξεκίνημα του 2ου σετ, οι δύο τενίστες αντάλλαξαν από ένα break, με τον Ολλανδό να συνεχίζει να είναι πολύ σταθερός και με break στο 11ο game (6-5) να βάζει τις βάσεις για να διπλασιάσει τα σετ του.

Παρόμοια εξελίχθηκε και το τρίτο σετ, με τον Ολλανδό αυτή τη φορά να κάνει το break (5-4) και με τις μπάλες στα χέρια να ολοκληρώνει ένα τεράστιο θρίαμβο κόντρα στο Νο.3 του κόσμου.

Σημειώνεται πως ο Ζάουντσουλπ τελείωσε το ματς με 22 winners και 21 αβίαστα λάθη, έναντι 21 και 27 αντίστοιχα του Αλκαράθ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα