US Open: Υπέταξε τον Μαροζάν και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο ο Μεντβέντεφ

Newsroom
medvedev
Με κυριαρχική εμφάνιση κόντρα στον Φαμπιάν Μαροζάν, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του US Open, επικρατώντας με 3-0 σετ (6-3, 6-2, 7-6(5)).

Χωρίς να χάσει σετ ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ πήρε τη νίκη κόντρα στον Φαμπιάν Μαροζαν με 6-3, 6-2, 7-6(5) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του US Open.

Αυτή είναι η 7η συνεχόμενη χρονιά που ο Ρώσος τενίστας βρίσκεται στον τρίτο γύρο του αμερικανικού Grand Slam. Μπορεί να έκανε 10 διπλά λάθη, ωστόσο είχε 34 winners στο ματς και συνολικά 25 αβίαστα, φτάνοντας στη νίκη στο Louis Armstrong μετά από 2 ώρες και 4 λεπτά αγώνα. Επίσης, ο έμπειρος Ρώσος πέτυχε 8 breaks έναντι τεσσάρων του Μαροζάν.

Στον τρίτο γύρο ο 28χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Φλάβιο Κομπόλι μετά και τη νίκη του Ιταλού επί του Ζιζού Μπεργκς με 4-6, 6-3, 7-5, 6-3.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα