US Open: Πρόκριση στη φάση των "16" για την Παολίνι με ένα ξεχωριστό ρεκόρ

Newsroom
jasmine_paolini
Η Τζασμίν Παολίνι επικράτησε της Γιούλια Πουτιντσέβαμε 6-3, 6-4 και πήρε την πρόκριση στις "16" του US Open, την οποία συνόδευσε με ένα ξεχωριστό ρεκόρ.

Την πολύ καλή της πορεία στο US Open συνέχισε η Τζάσμιν Παολίνι, η οποία επικράτησε με 6-3, 6-4 της Γιούλια Πουτιντσέβα και σφράγισε το εισιτήριο για τη φάση των "16" μετά από μία ώρα και 34 λεπτά αγώνα.

Με αυτή την πρόκριση η Τζασμίν Παολίνι έγινε η πρώτη Ιταλίδα τενίστρια που καταφέρνει να φτάσει στον 4ο γύρο των Grand Slam σε μία χρονιά. Η φιναλίστ σε Roland Garros και Wimbledon έφτασε έτσι τις 18(!) νίκες στα Grand Slam.

Σβήνοντας τα 7/9 break-points της Πουτιντσέβα και εκμεταλλευόμενη τις 4 από τις 6 ευκαιρίες της για break, η Ιταλίδα και Νο.5 του κόσμου, προηγήθηκε δύο φορές με break στο πρώτο σετ (2-0, 4-2), με την αντίπαλό της ν' απαντάει και στις δύο μειώνοντας σε 3-2 και 4-3, όμως με ένα ακόμα break κι ένα hold η Παολίνι έκανε το 6-3 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0.

Στο 2ο σκέλος του αγώνα η Ιταλίδα χρειάστηκε ένα γρήγορο break (2-1), αλλά κι ένα μεγάλο hold, όπου έσβησε δύο break της Καζάκας, για να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση για τη φάση των “16” εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Μούχοβα, η οποία με τη σειρά της κέρδισε εύκολα την Ανστάσια Ποταπόβα με 6-4, 6-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα