US Open: Απτόητος o Μεντβέντεφ, ο Ντε Μινόρ έβγαλε τον Τσιτσιπά από το Top 10

Newsroom
Ντανίλ Μεντβέντεφ
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πέρασε με άνεση στον 4ο γύρο στο US Open, o Άλεξ ντε Μινόρ ξεπέρασε τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.10. Τα ζευγάρια στον 4ο γύρο.

O Ντανίλ Μεντβέντεφ συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στο US Open, o Ρώσος νικώντας τον Ιταλό, Φλάβιο Κομπόλι με 6-3, 6-4, 6-3 πέρασε στον 4ο γύρο, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στη 2η εβδομάδα του τουρνουά.

Ο Μεντβέντεφ βρίσκεται για 6η σερί χρονιά στη φάση των «16» στο US Open, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής το 2021 και ήταν φιναλίστ το 2019 και το 2023.

Αντίπαλός του για μια θέση στα προημιτελικά θα είναι ο Πορτογάλος, Νούνο Μπόρζες που με τη σειρά του επιβλήθηκε επί του 19χρονου Γιάκουμο Μένσικ με 6-7(5), 6-1, 3-6, 7-6, 6-0.

Πρόκριση με 12 στη σειρά κερδισμένα games ο Ντε Μινόρ,

Ο Άλεξ ντε Μινόρ είχε εκπληκτική αντίδραση μετά το 2ο χαμένο σετ από τον Ντάνιελ Εβανς, πήρε 12 στη σειρά games για να νικήσει με 6-3, 6-7 (4), 6-0, 6-0.

Ο Αυστραλός με αυτή τη νίκη ανέβηκε ξανά στο No.10 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεπερνώντας τον Στέφανο Τσιτσιπά, που βρίσκεται -προς το παρόν- στο Νο.11, όπως δηλαδή και πριν από την έναρξη του US Open.

Ο Ντε Μινόρ τώρα θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Τζόρνταν Τόμπσον, που επικράτησε επί του Ματέο Αρνάλντι με 7-5, 6-2, 7-6(5).

Τα ζευγάρια στον 4ο γύρο

  • 1.Γιάνικ Σίνερ (Ιταλία) - Τόμι Πολ (ΗΠΑ)
  • 2.Νούνο Μπόρζες (Πορτογαλία) - Ντανίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία)
  • 3.Τζακ Ντρέιπερ (Μ. Βρετανία) - Τόμας Μάχατς (Τσεχία)
  • 4.Άλεξ ντε Μινόρ (Αυστραλία) - Τζόρνταν Τόμπσον (Αυστραλία)
  • 5.Κάσπερ Ρουντ (Νορβηγία) - Τέιλορ Φριτζ (ΗΠΑ)
  • 6.Μπράντον Νακασίμα (ΗΠΑ) - Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία)
  • 7.Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία) - Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία)
  • 8.Φράνσις Τιάφο (ΗΠΑ) - Αλεξέι Ποπίριν (Αυστραλία)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα