US Open: Έκλεισαν εισιτήριο για την 8άδα Ζβέρεφ και Τιάφο

Newsroom
zverev_us_open
Το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του US Open πήραν οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Φράνσις Τιάφο, μετά τις επικρατήσεις τους επί των Μπράντον Νακασίμα και Αλεξέι Πόπιριν στη φάση των "16" του αμερικανικού Grand Slam.

Μία θέση στα προημιτελικά του US Open έκλεισαν οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Φράνσις Τιάφο, έπειτα από τις νίκες τους κόντρα σε Μπράντον Νακασίμα και Αλεξέι Πόπιριν αντίστοιχα.

Πρώτος χρονικά αγώνας ήταν του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος με ανατροπή πήρε τη νίκη επί του Μπράντον Νακασίκα και πέρασε στην οκτάδα του αμερικανικού Major τουρνουά. Εκεί θ' αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ στη... μάχη για ένα εισιτήριο στην τετράδα του τουρνουά.

Ο Γερμανός τενίστας βρέθηκε πίσω στα σετ με 6-3, αλλά στη συνέχεια του ματς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και πολύ γρήγορα ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση (6-1, 6-2). Στο τέταρτο σετ με δύο breaks έκανε το 6-2, σφραγίζοντας τη νίκη και συνάμα την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Ο Ζβέρεφ σταμάτησε στους 14 άσους (3 διπλά λάθη), πέρασε το 71% των πρώτων service, κερδίζοντας το 88% των πόντων (49/56), αλλά και το 57% στο δεύτερο (13/23), σημείωσε συνολικά 51 winners (έναντι μόλις 18 του Νακασίμα), ενώ και οι δύο παίκτες είχαν από 33 αβίαστα λάθη.

Λίγο αργότερα, ο Φράνσις Τιάφο επικράτησε του Αλεξέι Ποπίριν με 6-4, 7-6(3), 2-6, 6-3 και μετά από τρεις ώρες αγώνα εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά του US Open.

Ο Αμερικανός σταμάτησε το καλό μομέντουμ του Ποπίριν, ο οποίος προερχόταν από τη μεγάλη νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς, με αποτέλεσμα να παρευρεθεί για τρίτη σερί χρονιά στα προημιτελικά του τελευταίου Grand Slam της σεζόν. Ο Τιαφό τελείωσε το ματς με 44 winners έναντι 55 του Πόπιριν, όμως είχε λιγότερα αβίαστα λάθη.

Στα προημιτελικά της Νέας Υόρκης, ο Τιαφό θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που λίγο νωρίτερα κέρδισε στα 5 σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα