US Open: Έκλεισε... ραντεβού με τον Μεντβέντεφ στα προημιτελικά ο Σίνερ

Newsroom
gettyimages_sinner_indian_wells24
Την πρόκριση στην οκτάδα του US Open πήρε ο Γιανίκ Σίνερ, επικρατώντας στα τρία σετ του Τόμι Πολ στο πλαίσιο της φάσης των "16" του τουρνουά.

Έναν μεγάλο προημιτελικό αναμένεται να παρακολουθήσουμε, καθώς ο Γιανίκ Σίνερ μετά την επικράτησή του επί του Τόμι Πολ με 7-6(3), 7-6(5), 6-1 προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open, όπου θα αναμετρηθεί κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Ο Νο.1 τενίστας στον κόσμο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σε ακόμα ένα ματς το έκανε ξεκάθαρο. Χωρίς να χάσει σετ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, δηλώνοντας με τις εμφανίσεις τους πως είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για τον Ιταλό, ο οποίος βρέθηκε πίσω στα game του πρώτου σετ (1-4), ωστόσο κατάφερε ν' ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να στείλει το σετ στο tie-break. Εκεί, ο Σίνερ κυριάρχησε και με τον Πολ να παίρνει μόνο τρεις πόντους, ο Ιταλός βρέθηκε μπροστά στο ματς.

Αντίστοιχο ήταν και το δεύτερο σετ με τους δύο τενίστες να διατηρούν σε πολύ υψηλά επίπεδα τα σερβίς τους. Για ακόμα μία φορά οι δύο παίκτες οδηγήθηκαν στο tie-break, με τον Ιταλό να δηλώνει παρών την κρίσιμη στιγμή κάνοντας το 7-5 με mini break.

Το τρίτο σετ μετετράπη σε... μονόλογο για τον Σίνερ, γεγονός που αποδεικνύει και το τελικό 6-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα