US Open: Συμπλήρωσε την 8άδα των γυναικών η Σβιόντεκ

Newsroom
swiatek_us_open
Με την νίκη της επί της Λιουντμίλα Σαμσόνοβα με 6-4, 6-1, η Ίγκα Σβιόντεκ συμπλήρωσε την 8άδα στο ταμπλό των γυναικών στο US Open.

Μία άνετη επικράτηση είχε το πρόγραμμα για την Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία πήρε τη νίκη με 6-4, 6-1 επί της Λιουντμίλα Σαμσόνοβα για να προκριθεί στα προημιτελικά του US Open.

H No.1 του κόσμου δεν ένιωσε σε καμία στιγμή του ματς την απειλή από την αντιπαλό της, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο σετ χρειάστηκε ένα break στο 10ο game για να πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για την Πολωνή τενίστρια, η οποία τελείωσε το ματς με 14 winners και 19 αβίαστα, έναντι 11 και 24 αντίστοιχα της νεαρής Ρωσίδας.

Επόμενη αντίπαλος για την Ίγκα Σβιόντεκ θα είναι η Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία νωρίτερα είχε πάρει τη νίκη με με 6-4, 6-2 επί της Ντιάνα Σναίντερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα