US Open: Έβαλε «στοπ» στην Μπαντόσα η Ναβάρο και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Newsroom
emma_navarro
Την πρόκριση στα ημιτελικά του US Open πήρε η Έμμα Ναβάρο, επικρατώντας της Πάουλα Μπαντόσα με 6-2, 7-5 στον πρώτο προημιτελικό για το ταμπλό γυναικών.

«Στοπ» στην πολύ καλή πορεία της Πάουλα Μπαντόσα έβαλε η Έμμα Ναβάρο, η οποία με νίκη 6-2, 7-5 πανηγύρισε την παρθενική της παρουσία στην ημιτελική φάση ενός Grand Slam.

H Αμερικανίδα μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση και από πολύ νωρίς βρέθηκε μπροστά στο σκορ με ένα break (3-1). Η νεαρή τενίστρια κράτησε το σερβίς της κατά τη διάρκεια του σετ και με ένα ακόμη break έκανε το 6-2 για να πάρει προβάδισμα στον προημιτελικό.

Στο δεύτερο σετ, η Μπαντόσα έβγαλε αντίδραση και πολύ νωρίς βρέθηκε στο ένα game μακριά από την ισοφάριση (5-1). Βέβαια, εκείνη τη στιγμή η Ναβάρο γύρισε τον... διακόπτη και με σερί 6-0 κατάφερε να διπλάσιάσει τα σετ της και να δώσει τέλος στην υπόθεση πρόκριση.

Η αντίπαλο της Έμμα Ναβάρο θα προκύψει από τον προημιτελικό ανάμεσα σε Αρίνα Σαμπαλένκα και Κινγουέν Ζενγκ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα