Σίνερ: Δεν προσφεύγει στο CAS η WADA για την υπόθεση ντόπινγκ

Newsroom
sinner_us_open_trophy
Η WADA δεν πρόκειται να προσφύγει στο CAS για την υπόθεση ντόπινγκ του Γιανίκ Σίνερ, με τον Ιταλό τενίστα ν' απαλλάσσεται από τις κατηγορίες για παραβίαση κανονισμών.

Μπορεί η υπόθεση να μην έχει κλείσει ακόμα, όσον αφορά το διπλό θετικό δείγμα του Γιανίκ Σίνερ, αλλά τα νέα για τον Ιταλό είναι ενθαρρυντικά καθώς η WADA αποφάσισε να μην προσφύγει στο CAS για παράβαση κανονισμών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera η επιτροπή αντί-ντόπινγκ αποφάσισε να μην κάνει έφεση κατά της απόφασης της επιτροπής ακεραιότητας τένις. Γίνεται ξεκάθαρο επίσης πως για να μην γίνει αυτό η WADA ζήτησε επιπλέον έγγραφα από την πλευρά του Σίνερ, γεγονός που δεν βάζει τέλος στην υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η WADA δεν έχει εφεσιβάλει εναντίον της απόφασης του ΙΤΙΑ (International Tennis Integrity Agency), με την οποία στις 19 Αυγούστου ο αθλητής Γιάνικ Σίνερ απαλλάχθηκε από κάθε ευθύνη για τα δύο θετικά δείγματα στην ουσία Clostebol, τον περασμένο Μάρτιο, για το οποίο έχει παρέλθει το διάστημα των 21ων ημερών που διακαιούται να κάνει έφεση».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα