Wimbledon: Γνώρισε ήττα - αποκλεισμό η Παπαμιχαήλ στον δεύτερο προκριματικό γύρο

Newsroom
gettyimages_despina_papamichail
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Wimbledon γνωρίζοντας την ήττα από την Έρικα Αντρεέβα με 6-1, 7-6(4).

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να βρεθεί ένα βήμα πριν το κυρίως ταμπλό του Wimbledon, με την Ελληνίδα να γνωρίζει την ήττα από την Έρικα Αντρεέβα στον δεύτερο προκριματικό γύρο με 6-1, 7-6(4).

Η Νο.210 της WTA είχε ματς δύο... προσώπων, καθώς στο πρώτο σετ δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική ενώ στο δεύτερο πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή για να φέρει το ματς στα ίσα. Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχασε με κάτω τα χέρια στο πρώτο σετ από την Αντρεέβα με 6-1 μέσα σε 26 λεπτά, όμως στο δεύτερο σκέλος η Ελληνίδα ανέβασε ρυθμό φτάνοντας έως το tie-break. Εκεί αν και έκανε δύο mini breaks, δέχθηκε τα διπλάσια και με 7-4 έχασε το σετ, γνωρίζοντας παράλληλα τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των προκριματικών του Wimbledon.

Σημειώνεται πως η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του Wimbledon για ATP και WTA είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (28/6), εκεί όπου θα βρίσκονται η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON (W) Τελευταία Νέα