Σάκκαρη: Η κλήρωσή της στο Wimbledon

Newsroom
sakkari_grass
Στο κάτω μέρος του ταμπλό και συνάμα στο ίδιο τέταρτο με την Κινγουέν Ζενγκ κληρώθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Αναλυτικά η κλήρωση της Ελληνίδας στο Wimbledon.

H Ελληνίδα τενίστρια και Νο.9 του κόσμου, θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην 24χρονη Αμερικανίδα, προερχόμενη από τα προκριματικά, ΜαΚάρτνεϊ Κέσλερ (Νο118 στον κόσμο), ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα αγωνιστεί κόντρα είτε με την Ολλανδή Αράντσκα Ρους, είτε στην Κινέζα Γιουάν Γιου.

Στον τρίτο γύρο του τουρνουά είναι πολύ πιθανό ν' αντιμετωπίσει μία εκ των Αλεξαντρόβα, Ραντουκάνου ή Μέρτενς, ενώ στον τέταρτο γύρο και βάσει ranking είναι πολύ πιθανό να βρεθεί απέναντι στην Κινγουέν Ζενγκ. Στα προημιτελικά ενδεχομένως να κληθεί ν' αντιμετωπίσει μία εκ των Αντρεέβα ή Σαμπαλένκα.

Πιθανές αντίπαλοι για τα ημιτελικά είναι τόσο η Νο2 του ταμπλό, Κόρι Γκοφ, η φιναλίστ του Roland Garros, Τζάσμιν Παολίνι, Ναόμι Οσάκα και Βικτώρια Αζαρένκα.

Το μονοπάτι της Σάκκαρη

1ος γύρος: Κέσλερ

2ος γύρος: Ρους / Γιουάν Γιου

3ος γύρος: Αλεξαντρόβα / Ραντουκάνου / Μέρτενς

4ος γύρος: Ζενγκ

Προημιτελικά: Αντρεέβα / Σαμπαλένκα

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking)

  • Σβιόντεκ - Βοντρούσοβα
  • Ριμπάκινα - Πεγκούλα
  • Σαμπαλένκα - Ζενγκ
  • Γκοφ - Παολίνι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON (W) Τελευταία Νέα