Ο Τσιτσιπάς στην ίδια πλευρά με Αλκαράθ, πρεμιέρα με Τιμ

O Στέφανος Τσιτσιπάς στο Χάλε
Ενδιαφέρουσα κλήρωση ως τα προημιτελικά είχε ο Τσιτσιπάς στο Wimbledon, που έχει στην ίδια πλευρά Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ και Αλκαράθ.

Σε βατή πρώτη εβδομάδα έπεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Wimbledon παρά το γεγονός ότι ξεκινά απέναντι σε δύο πρώην κατόχους grand slam.

Η πάνω πλευρά είναι σκέτη... φωτιά καθώς περιλαμβάνει εκτός του Στέφανου, τους Αλκαράθ, Ζβέρεφ, Ντε Μινόρ, Τιάφο, Μεντβέντεφ, Ρούνε και Ντιμιτρόφ, ωστόσο ο Στέφανος στους πρώτους τρεις γύρους, αν παρουσιαστεί καλύτερος απ' ότι έχουμε δει ως τώρα στο γρασίδι, θα είναι φαβορί.

Στον πρώτο γύρο ο Ελληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ντομινίκ Τιμ που προσπαθεί να σώσει την καριέρα του, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση το φόβητρο που ήταν προ τριετίας. Στον δεύτερο περιμένει έναν άλλο κάτοχο grand slam τον Αντι Μάρεϊ, ο οποίος παίζει με τον επίσης Βρετανό Πένιστον. Με τον Μάρεϊ αγωνίστηκε στο US Open προ διετίας σε ένα ματς γεμάτο ένταση.

Στον τρίτο γύρο πιθανότερος αντίπαλος είναι ο Αμερικανός Σέλτον με εξαιρετικό σερβίς και στον 4ο ένας εκ των Νόρι και Κόρντα. Στα προημιτελικά έχει Μεντβέντεφ, Σερουντόλο ή Πολ λογικά και ημιτελικό με Αλκαράθ.

Με Σαρντί κάνει πρεμιέρα ο Αλκαράθ, έχει στη σειρά Ρίντερνεκ, Τζάρι, Ζβέρεφ ή Ντε Μινόρ και μετά Τιάφο ή Ρούνε ή Φοκίνα. Στην ίδια πλευρά παίζουν στον πρώτο γύρο Μπερετίνι με Σονέγκο. Ζόρικη κλήρωση με τον Χάνφμαν είχε στον πρώτο γύρο ο Φριτζ.

Οσον αφορά τον Τζόκοβιτς, ο κάτοχος των τεσσάρων τελευταίων τίτλων θα κάνει πρεμιέρα με τον Αργεντινό Κατσίν, ενώ πιθανός αντίπαλος στον τρίτο γύρο είναι ο Βαβρίνκα. Στα προημιτελικά είναι πιθανό να διασταυρωθεί με τον περσινό φιναλίστ, Νικ Κύργιο.

Πιθανά ζευγάρια στα προημιτελικά

  • Αλκαράθ - Ρούνε
  • Τσιτσιπάς - Μεντβέντεφ
  • Σίνερ ή Φριτζ - Ρουντ
  • Τζόκοβιτς - Ρούμπλεφ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα