Wimbledon: Το πρόγραμμα της ημέρας και η… απειλή της βροχής

Γυναίκα περπατά με ομπρέλα, κρατώντας τσάντα του Wimbledon
Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα κυλήσει ομαλά λόγω κακοκαιρίας.

Η δεύτερη ημέρα του Wimbledon είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα επιτρέψει να γίνουν αρκετοί αγώνες σήμερα.

Ο καιρός αναμένεται βροχερός όλη μέρα και μάλιστα μέχρι το απόγευμα αναμένονται καταιγίδες. Φυσικά στα δύο κεντρικά court αγώνες μπορούν να διεξαχθούν κανονικά αφού οι οροφές κλείνουν.

Ωστόσο, ούτε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ούτε η Μαρία Σάκκαρη παίζουν σε κάποιο από τα δύο. Ο Τσιτσιπάς έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει πρώτος στις 13:00 ώρα Ελλάδος το μεγάλο ματς με τον Ντομινίκ Τιμ στο Court 2, ενώ στο court 3 θα γίνει ο αγώνας της Σάκκαρη με την Μάρτα Κόστιουκ.

Αν και η Σάκκαρη ήταν να ξεκινήσει στις 15:00 αμέσως μετά το ματς του Ρούνε, ο αγώνας της -καιρού επιτρέποντος - πάει για τις 16:00, αφού μπήκε «σφήνα» το 5ο σετ της αναμέτρησης του Φριτζ με τον Χάνφμαν, η οποία δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί χθες.

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα της ημέρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα