Wimbledon: Ο κόσμος γιούχαρε την Αζαρένκα κι αυτή απάντησε με… Ρος

H Αζαρένκα αποχωρεί από το γήπεδο κάνοντας χειρονομία
Η Αζαρένκα «απάντησε» στην γιούχα του κόσμου επειδή δεν έδωσε τα χέρια με την Σβιτολίνα, με μία κίνηση από τα «Φιλαράκια».

Από την ημέρα που άρχισε ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι τενίστες από την χώρα αρνούνται να δώσουν τα χέρια στο τέλος του ματς, όταν έχουν απέναντί τους Ρώσο ή Λευκορώσο αθλητή.

Το ίδιο κάνει και η Ελίνα Σβιτολίνα, η οποία χθες απέκλεισε την Βικτόρια Αζαρένκα. Η Αζαρένκα είναι από τις τενίστριες που στηρίζει ανοιχτά τους Ουκρανούς και η Σβιτολίνα το γνωρίζει και την σέβεται. Δεν αντάλλαξαν χειραψία, αλλά έκαναν ένα νόημα με τα χέρια. Ο κόσμος όμως, γιούχαρε την Αζαρένκα η οποία κουνούσε απογοητευμένη το κεφάλι της, καθώς θα έπρεπε ο κόσμος να γνωρίζει ότι είναι απόφαση της Σβιτολίνα και όχι δική της. Βγαίνοντας από το court η γιούχα συνεχίστηκε και η Αζαρένκα για να «απαντήσει» έκανε μία -όχι και τόσο καλή - μίμηση από μία σκηνή στα «Φιλαράκια».

Είναι η σκηνή που ο «Ρος» δεν θέλει να υψώσει το μεσαίο δάχτυλο στην «Ρέιτσελ» και αντ’ αυτού χτυπάει τις γροθιές του δις με… ευγενικό τρόπο. Η Αζαρένκα το έκανε μία φορά, αλλά δεν πέρασε από λίγους απαρατήρητο.

Δείτε την αντίδραση της Αζαρένκα στο τέλος του βίντεο:

Και την... χειρονομία του Ρος:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα