Αχαστος Τζόκοβιτς, στα ημιτελικά του Wimbledon για 5η συνεχόμενη φορά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει
O Νόβακ Τζόκοβιτς είναι δύο βήματα μακριά από το 8ο Wimbledon της καριέρας του, κέρδισε με 3-1 σετ τον Ρούμπλεφ.

Ακόμη αναζητείται αυτός που θα σταματήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon.

Ούτε ο Αντρέι Ρούμπλεφ τα κατάφερε σήμερα καθώς ηττήθηκε με 3-1 σετ (4-6, 6-1, 6-4, 6-3 σε δύο ώρες και 48 λεπτά), με τον Νόλε να φτάνει αισίως τις 33 σερί νίκες στο Wimbledon, συνεχίζοντας παράλληλα το αήττητο σερί του στο κεντρικό court από το 2013!

Ο Σέρβος με ένα break έχασε το πρώτο σετ, όμως ήταν καταιγιστικός στα επόμενα τρία και έφτασε στην επικράτηση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Πάει να παίξει τον πέμπτο συνεχόμενο ημιτελικό του στο Λονδίνο απέναντι σε έναν Γιάνικ Σίνερ που είναι σε τρομερή κατάσταση, αλλά με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Νόλε, παραμένει αμφίβολο αν υπάρχει κάποιος (πλην Αλκαράθ) για να τον σταματήσει.

Σήμερα κυριάρχησε σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες εκτός από τους άσους (6-5 ο Ρούμπλεφ), έχοντας 75% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, 41 winners, 23 αβίαστα λάθη και 5/12 break point.

Αυτός θα είναι ο 46ος ημιτελικός στην καριέρα του Σέρβου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα