Τσιτσιπάς: Η κλήρωσή του στο Wimbledon

Newsroom
tsitsipas_halle
Στο κάτω μέρος του ταμπλό και στο τέταρτο του Αντρέι Ρούμπλεφ κληρώθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του Έλληνα στο Wimbledon.

Ο Έλληνας τενίστας και Νο.11 στον κόσμο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης στον δεύτερο γύρο θα βρει απέναντι του έναν εκ των Ρουσουβουόρι ή ΜακΝτόναλντ.

Στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς είναι πολύ πιθανό ν' αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Κόρντα ή τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και αν φτάσει ξανά έως τους "16" ενδεχομένως να βρεθεί κόντρα στον Ρούμπλεφ ή τον Μουζέτι. Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς, βάσει ranking, πιθανότατα ν' αναμετρηθεί κόντρα στον Ζβέρεφ ή τον Φριτζ.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκονται οι Γιάνικ Σίνερ (Νο.1) και Κάρλος Αλκαράθ (Νο.3), που ενδέχεται να μονομαχήσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Σε αυτή την πλευρά του ταμπλό είναι και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, πιθανός αντίπαλος του Ιταλού στην οκτάδα.

Το μονοπάτι του Τσιτσιπά

1ος γύρος: Ντάνιελ

2ος γύρος: Ρουσουβουόρι / ΜακΝτόναλντ

3ος γύρος: Κόρντα / Νταβίντοβιτς Φοκίνα

4ος γύρος: Ρούμπλεφ / Μουζέτι

Προημιτελικά: Ζβέρεφ / Φριτζ

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking)

  • Σίνερ - Μεντβέντεφ
  • Αλκαράθ - Ρουντ
  • Ρούμπλεφ - Ζβέρεφ
  • Χούρκατς - Τζόκοβιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα