Wimbledon: Έμαθαν τους αντιπάλους τους στο διπλό τ' αδέρφια Τσιτσιπά

Newsroom
stefanos_-_petros_tsitsipas
Τον Μάξιμο Γκονζάλες και Αντρές Μολτένι θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα τους στο διπλό του Wimbledon τα αδέρφια Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής. 

Το ελληνικό δίδυμο που στο Roland Garros έγραψε τη δική του ιστορία φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά θα συμμετάσχει για 2η φορά (3η για τον Στέφανο Τσιτσιπά) στο τουρνουά και θα προσπαθήσει να σημειώσει την πρώτη του νίκη και σε αυτό το major.

Η αποστολή μόνο εύκολη δεν θα είναι απέναντι σε δυο παίκτες που από τη στιγμή που ενώθηκαν (Οκτώβριος 2022) μετράνε 8 τίτλους σε ισάριθμους τελικούς (5 χώμα, 3 σκληρό), ενώ στο Australian Open, τον περασμένο Ιανουάριο, είχαν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. Ο Γκονζάλες έχει εμπειρία και από Wimbledon καθώς το 2021 είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Σε περίπτωση που Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Αργεντινών διπλίστω, θα αντιμετωπίσουν είτε τους Τόμας Μάχατς (Τσεχία)/Ζινζέν Ζανγκ (Κίνα), είτε τους Άριελ Μπεχάρ (Ουρουγουάη)/Άνταμ Πάβλασεκ (Τσεχία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα