Σάκκαρη: Μεσημέρι Δευτέρας (1/7) η πρεμιέρα της κόντρα στην Κέσλερ

Newsroom
sakkari_rome24_2
Το πρόγραμμα στο Court 12 ανοίγει ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη στο πλαίσιο του πρώτου γύρου στο Wimbledon απέναντι στην Μακάρτνεϊ Κέσλερ.

Για το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7, 13.00 ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη για τον πρώτο γύρο του Wimbledon απέναντι στην Αμερικανίδα Μακάρτνεϊ Κέσλερ.

Η Ελληνίδα τενίστρια θ' αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την Αμερικανίδα, η οποία προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό μέσω των προκριματικών του βρετανικού Grand Slam.

Στο κεντρικό court το πρόγραμμα θ' ανοίξει ο περσινός νικητής Κάρλος Αλκαράθ, ενώ πρεμιέρα κάνουν και οι Γιάνικ Σίνερ, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Κάσπερ Ρουντ, Κόκο Γκοφ, Αρίνα Σαμπαλένκα και Ναόμι Οσάκα. Τη Δευτέρα θα γίνει και το μεγάλο ματς Στίβενς - Αζαρένκα.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επειδή βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό στους άνδρες, θ' αγωνιστεί την Τρίτη (2/7).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα