Σαμπαλένκα: «Ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ δύσκολος και δεν είμαι 100% έτοιμη» (vid)

Newsroom
sabalenka
Το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στο 100% σωματικά έκανε ξεκάθαρο η Αρίνα Σαμπαλένκα στη συνέντευξη Τύπου πριν την πρεμιέρα του Wimbledon.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό μαζί με την Μαρία Σάκκαρη, γνωστοποίησε πως δεν είναι στο 100% σωματικά τονίζοντας παράλληλα πως δεν είναι διατεθειμένη να βάλει σε κίνδυνο το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Λευκορωσίδα τενίστρια, πριν την πρεμιέρα του Wimbledon, αναφέρθηκε στον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε μετά το Roland Garros και ξεκαθάρισε πως ο τελευταίος μήνας ήταν αρκετά επίπονος. Μάλιστα, υπογράμμισε πως δεν είναι 100% έτοιμη και πως κάνει ό,τι είναι δυνατό για να εμφανιστεί όσο καλύτερα γίνεται στην πρεμιέρα.

Οι δηλώσεις της Σαμπαλένκα

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα, είναι ένα απίθανο μέρος. Αυτό που μου συνέβη στο Roland Garros ήταν πολύ σκληρό, υπέφερα αρκετά. Μετά χρειάστηκα 5-6 μέρες για να αναρρώσω παίρνοντας φάρμακα για το στομάχι μου.

Δεν είμαι ακόμα εντελώς καλά σωματικά. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπορέσω να παίξω εδώ, αλλά δεν είμαι 100% έτοιμη. Ποτέ δεν πέρασα μεγάλο τραυματισμό, αλλά ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ δύσκολος, είχα πολλές ενοχλήσεις. Είναι παράλληλα και μια πνευματική μάχη, πρέπει να βλέπεις τη θετική πλευρά.

Πρέπει να δω τι μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή, γιατί αν δεν το κάνω, θα μπορούσα να επιδεινώσω την κατάστασή μου. Δεν θέλω να θέσω σε κίνδυνο το υπόλοιπο της σεζόν. Την περασμένη εβδομάδα δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά πράγματα».

Η Σαμπαλένκα θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα (1/7) αντιμετωπίζοντας την Αμερικανίδα Εμάινα Μπέκτας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα