Wimbledon: Άνετες επικρατήσεις στην πρεμιέρα για Μεντβέντεφ και Βαβρίνκα

Newsroom
medvedev_wimbledon
Στο δεύτερο γύρο του Wimbledon προκρίθηκαν Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Σταν Βαβρίνκα, παίρνοντας άνετες νίκες απέναντι σε Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς και Τσαρλς Μπρουμ αντίστοιχα.

Άνετη πρεμιέρα είχαν οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Σταν Βαβρίνκα, καθώς πέρασαν τα... εμπόδια των Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς και Τσαρλς Μπρουμ στον πρώτο γύρο του Wimbledon.

Πρώτος χρονικά, ο Ρώσος τενίστας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Αμερικανό αντίπαλό του και εντός μίας ώρας και 49 λεπτών κατέκτησε τρία σετ με 6-3, 6-4, 6-2. Ο έμπειρος τενίστας πανηγύρισε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Wimbledon, εκεί όπου θ' αντιμετωπίσει τον Αλεξάντρ Μίλερ, ο οποίος πήρε τη νίκη επί του Ουγκό Γκαστόν με 6-4, 7-6(2), 7-6(5).

Λίγο αργότερα ο Σταν Βαβρίνκα επικράτησε του Τσαρλς Μπρουμ, χωρίς να επιτρέψει στον Βρετανό την κατάκτηση κάποιου σετ. Ο Ελβετός πήρε τη νίκη με 6-3, 7-5, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του βρετανικού Grand Slam. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή της αναμέτρησης Μονφίς - Μαναρινό.

Νωρίτερα νίκες πήραν οι Κάσπερ Ρουντ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, με τον Νορβηγό να επικρατεί του Άλεξ Μπολτ 7-6, 6-4, 6-4 και τον Βούλγαρο να παίρνει τη νίκη με 6-3, 6-4, 7-5 κόντρα στον Ντούσαν Λάγιοβιτς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα