Wimbledon: Ξεκίνησε με το... δεξί την υπεράσπιση του τίτλου ο Αλκαράθ στο Wimbledon

Newsroom
alcaraz_wimbledon
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Wimbledon ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος επικράτησε του Μαρκ Λαγιάλ σε ένα γεμάτο ματς, παρά το τελικό 3-0 στα σετ από τον Ισπανό.

Με πειστικό τρόπο έκανε πρεμιέρα ο Κάρλος Αλκαράθ με τη νίκη (7-6(3), 7-5, 6-2) επί του Μαρκ Λαγιάλ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση του περυσινού τίτλου στο Wimbledon.

Η αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι δεν είχε κάποιο κερδισμένο σετ από τον Εσθονό παίκτη, ήταν... γεμάτη, μιας και είχε διάρκεια δύο ωρών και 24 λεπτών. Παίχτηκαν 33 games στην αναμέτρηση, με το πρώτο σετ να κρίνεται στο tie-break και το δεύτερο στο 12ο game.

Ο Κάρλος Αλκαράθ, αναμφίβολα, είδε τον αντίπαλό του να παρουσιάζει σθεναρά αντίσταση βάζοντας του δύσκολα στο πρώτο σετ. Αντίστοιχη εικόνα είχε και στο δεύτερο σκέλος του ματς ο Εσθονός, όμως ισάριθμες φορές ο Ισπανός βρήκε το δρόμο για την κατάκτηση των σετ.

Στο τρίτο σετ, ο κάτοχος του φετινού Roland Garros εκμεταλλεύτηκε την κόπωση που παρουσίασε ο Λαγιάλ και με 6-2 για να κλείσει το σετ και συνάμα το ματς, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον δεύτερο γύρο όπου θ' αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Βούκιτς - Όφνερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα