Wimbledon: Μεγάλη νίκη - πρόκριση για την Μπαντόσα (vids)

Newsroom
badosa_wimbledon
Με πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις τις στο Wimbledon η Πάουλα Μπαντόσα, επικρατώντας της Καρολίνα Μούχοβα με 6-3, 6-2 στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Κυριαρχική εμφάνιση για την Πάουλα Μπαντόσα στην πρεμιέρα της στο Wimbledon, παίρνοντας τη νίκη κόντρ στην περυσινή φιναλίστ στο Roland Garros Καρολίνα Μούχοβα, και με 6-3, 6-2 πανηγύρισε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.

Η Ισπανίδα σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν κυριαρχική και παρά το γεγονός ότι έκανε επτά διπλά λάθη, ήταν πολύ σταθερή πίσω από το σερβίς της κερδίζοντας του 28 από τους 38 πόντους που παίχτηκαν πίσω από το πρώτο. Η Νο.93 του κόσμου εκμεταλλεύτηκε τα 19 λάθη της Τσέχας, καθώς και το κακό μομέντουμ που είχε.

Στον επόμενο γύρο η πρώτη Νο.2 του κόσμου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Φρουχβίρτοβα, η οποία πήρε τη νίκη επί της μέρα Αντρέεβα με 1-6, 6-3, 6-2.

Νίκες για Οσάκα και Ραντουκάνου

Νίκες για Οσάκα και Ραντουκάνου περιείχε το πρόγραμμα του πρώτου γύρου. Πρώτη χρονικά πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο η Ναόμι Οσάκα, η οποία επικράτησε της Νταϊάν Παρί στα τρία σετ (6-1, 1-6, 6-4). Στην επόμενη φάση η Ιαπωνέζα θ' αντιμετωπίσει την Έμμα Ναβάρο που πέρασε το εμπόδιο της Κιάνγκ Ουάνγκ με 6-0, 6-2.

Λίγο αργότερα η Έμμα Ραντουκάνου πήρε τη νίκη κόντρα στην Ρενάτα Ζαραζούα με 7-6(0), 6-3 και πανηγύρισε την πρόκριση στο δεύτερο γύρο. Εκεί, θα παίξει κόντρα στην Ελίζ Μέρτενς, η οποία λίγα court παραπέρα έκαμψε το εμπόδιο της Νάο Χιμπίνο με 2-6, 6-2, 6-4.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα