Wimbledon: Ξεκίνημα με νίκη στα τέσσερα σετ για Σίνερ

Newsroom
sinner_wimbledon
Νικηφόρα πρεμιέρα είχε ο Γιανίκ Σίνερ στο Wimbledon, ο οποίος πήρε τη νίκη με 6-3, 6-4, 3-6, 6-3 επί του Γιάνικ Χάνφμαν στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Με φόρα από την κατάκτηση του τουρνουά στο Χάλε ήρθε ο Γιανίκ Σίνερ, με τον Ιταλό να παίρνει τη νίκη με 6-3, 6-4, 3-6, 6-3 επί του Γιάνικ Χάνφμαν, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Ο Νο.1 του κόσμου δεν είχε δύσκολο έργο, παρά το γεγονός ότι έχασε ένα σετ. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός κατέκτησε τα πρώτα δύο σετ με 6-3, 6-4, με τον Γερμανό αντίπαλό του να μειώνει σε 2-1 σετ με σκορ 6-3.

Βέβαια, αυτή ήταν η μόνη αντίδραση από τον Νο.110 του κόσμου απέναντι στον κορυφαίο τενίστα της ATP, με τον 22χρονο να κατακτά και το τρίτο σετ (6-3) για να κλείσει το ματς και να βάλει τέλος στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Γιανίκ Σίνερ, στον επόμενο γύρο του Wimbledon θ' αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Μάρτον Φούτσοβιτς με 7-6(3), 6-2, 3-6, 6-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα