Wimbledon: «Καθάρισε» σε λιγότερο από μία ώρα η Πεγκούλα στον πρώτο γύρο του Wimbledon

Newsroom
pegula_wimbledon
Άνετη πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Wimbledon πήρε η Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία επικράτησε της Άσλιν Κρούγκερ με 6-2, 6-0 στον πρώτο γύρο του βρετανικού τουρνουά.

Εύκολο μεσημέρι στο Wimbledon είχε η Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία εντός πενήντα λεπτών «καθάρισε» την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του βρετανικού Grand Slam επικρατώντας της Άσλιν Κρούγκερ με 6-2, 6-0.

Ο αγώνας δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση, καθώς όπως δείχνει και το τελικό σκορ η Κρούγκερ δεν κατάφερε ούτε στο ελάχιστο να κοιτάξει στα μάτια την συμπατριώτισσά της, κατακτώντας μόλις δύο games στο ματς. Τα δύο games για την Αμερικανίδα ήρθαν στο πρώτο σετ, όπου η Πεγκούλα ξεκίνησε με 4-0 σερί και το κατέκτησε με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Νο.5 του κόσμου έκανε μονόλογο και με bagel (6-0) έκλεισε το σετ και μία θέση στον επόμενο γύρο, προλαβαίνοντας παράλληλα την βροχή, η οποία έχει αδρανήσει το πρόγραμμα στο Wimbledon.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα