Σάκκαρη: Μεσημέρι Τετάρτης (3/7) η αναμέτρησή της κόντρα στην Ρας

Newsroom
sakkari_grass
To μεσημέρι της Τετάρτης (3/7) προγραμματίστηκε η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στην Αράντσκα Ρας για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε επιτυχημένο ξεκίνημα στο βρετανικό Grand Slam, μιας και στον πρώτο γύρο πέρασε με straight sets νίκη (6-3, 6-1) κόντρα στην ΜακΚάρτνεϊ Κέσλερ.

Η Μαρία Σάκκαρη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αράντσκα Ρας στον δεύτερο γύρο του Wimbledon και το μεσημέρι της Τετάρτης (3/7) θα παίξει στο Court 12, περίπου στις 16.00 ώρα Ελλάδας μιας και το μεταξύ τους ματς είναι το δεύτερο στο εν λόγω court.

Οι δύο αθλήτριες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν πέντε φορές με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει πάρει ισάριθμες φορές τη νίκη κόντρα στην Ολλανδέζα. Μάλιστα, στο πρόσφατο παιχνίδι του για το τουρνουά της Μαδρίτης, η Νο.9 στον κόσμο επικράτησε χωρίς να χάσει σετ με 6-4, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα