WImbledon: Πρόκριση χωρίς ιδρώτα για τον Ζβέρεφ

Newsroom
zverev_wimbledon
Κυριαρχική ήταν η πρεμιέρα του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Wimbledon, με τον Γερμανό να επικρατεί του Καρμπάγιες Μπαένα με 6-2, 6-4, 6-2 και να παίρνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Wimbledon και χωρίς επιτρέψει την κατάκτηση κάποιου σετ στον αντίπαλό του προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon με νίκη επί του Καρμπάγιες Μπαένα με 6-2, 6-4, 6-2.

Ο Γερμανός φιναλίστ του φετινού Roland Garros είχε κατά διαστήματα κορυφαία απόδοση και δεν επέτρεψε στον Ισπανό αν κάνει το παιχνίδι του. Πίεσε πολύ, πετυχαίνοντας 18 άσους με τα επίπεδα του πρώτου σερβίς να φτάνουν στο 74%. Μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει τους 44 από τους 51 πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς του, κάνοντας πέντε breaks στον αντιπαλό του.

Για την ιστορία ο Νο.4 του κόσμου πήρε προβάδισμα με 6-2, έχοντας δύο breaks στο ενεργητικό του. Στο δεύτερο σετ βρήκε αντίσταση από τον Καρμπάγιες Μπαένα, αλλά ένα break και 11 άσοι ήταν αρκετά για να διπλασιάσει τα σετ του (6-4), ενώ στο τρίτο σετ ο Γερμανός ανέβασε την απόδοση του και με νέα δύο breaks έκλεισε το σετ με 6-2 για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Στον δεύτερο γύρο ο Ζβέρεφ θ' αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Σερλ - Γκιρόν.

Νίκη μετά από δύο μέρες για τον Σέλτον

Μετά από ένα ματς το οποίο παίχτηκε σε δύο μέρες ο Μπεν Σέλτον πήρε τη νίκη επί του Ματία Μπελούτσι με 4-6, 6-3, 3-6, 6-3, 6-4.

Η αναμέτρηση των δύο ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας (1/7), ωστόσο προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του court δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωσή της. Το ματς σταμάτησε στα δύο σετ, με τον Ιταλό να προηγείται με 2-1 στα σετ.

Βέβαια, ο Μπελούτσι δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (2/7) ο Σέλτον μπήκε φουριόζος και πολύ γρήγορα έστειλε το ματς σε decider. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ, ο Αμερικανός χρειάστηκε ένα break στο πρώτο service game του Ιταλού, διατηρώντας το προβάδισμα του έως το τέλος.

Στον δεύτερο γύρο ο Σέλτον θ' αντιμετωπίσει Λόιντ Χάρις, ο οποίος επίσης στα πέντε σετ πήρε την πρόκριση απέναντι στον Άλεξ Μίκελσεν με 3-6, 4-6, 7-5(5), 6-2, 7-6(9).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα