Wimbledon: Ήττα - σοκ για τον Ρούμπλεφ στον πρώτο γύρο

Newsroom
rublev_wimbledon
Σοκαριστική ήττα από το Νο.122 του κόσμου Φρανσίσκο Κομεσάνα γνώρισε ο Αντρέι Ρούμπλεφ με 6-4, 5-7, 6-2, 7-6(5), αποχαιρετώντας από τον πρώτο γύρο το Wimbledon.

Εκτός του Wimbledon έμεινε ο Αντρέι Ρούμπλεφ, γνωρίζοντας την ήττα από τον Φρανσίσκο Κομεσάνα με 6-4, 5-7, 6-2, 7-6(5). Ο Αργεντινός τενίστας πήρε την πρώτη του νίκη στο tour, στο ντεμπούτο του σε Grand Slam.

Ο Αργεντινός τενίστας τελείωσε το ματς με 21 άσους (2 διπλά λάθη), πέρασε το 70% των πρώτων service, κερδίζοντας το 74% των πόντων (70/95) και το 54% στο δεύτερο (22/41), έσβησε 8/10 break points του Ρούμπλεφ, ενώ από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 5 ευκαιρίες για break.

Σημειώνεται πως ο Αντρέι Ρούμπλεφ αποτελούσε έναν από τους υποψήφιους αντιπάλους του Στέφανου Τσιτσιπά, στον τέταρτο γύρο του βρετανικού Grand Slam. Ο Έλληνας τενίστας πέρασε το... εμπόδιο του Τάρο Ντάνιελ και πέρασε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα