Wimbledon: Ηχηρή επιστροφή για Τζόκοβιτς

Newsroom
djokovic_wimbledon
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε ηχηρά στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση στο γόνατο, επικρατώντας με 6-1, 6-2, 6-2 του Βιτ Κοπρίβα.

Ανεπηρέαστος από την πρόσφατη επέμβαση στο γόνατο έδειξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Βιτ Κοπρίβα, επικρατώντας με 6-1, 6-2, 6-2 για να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Με αυτή τη νίκη ο Τζόκοβιτς θα βρεθεί για 19η φορά στη δεύτερη φάση του Wimbledon. Αγωνιστικά, ο Νο2 του κόσμου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 άσους (2 διπλά λάθη), πέρασε το 67% των πρώτων service, κερδίζοντας το 90% των πόντων (35/39) και το 68% στο δεύτερο (13/19), δεν αντιμετώπισε κανένα break-point, την ίδια ώρα που ο Τζόκοβιτς εκμεταλλεύτηκε τις 6 από τις 15 ευκαιρίες για break.

Ο Σέρβος έμπειρος τενίστας με το σκορ 1-1 στο πρώτο σετ έκανε 5-0 σετ, κατακτώντας το με 6-1. Στη συνέχεια, ο κάτοχος 24 Grand Slam παραχώρησε δύο games στον Κοπρίβα και διπλασίασε τα σετ του με 6-2. Το τρίτο σκέλος ήταν αντίστοιχο με το δεύτερο, με τον Τσέχο να προσπαθεί να φανεί πιο ανταγωνιστικός. Ο Νο.123 βρέθηκε με το προβάδισμα (2-1), όμως είδε και πάλι τον Σέρβο να κάνει 5-0 σερί και να κατακτά και το τρίτο σετ.

Στον δεύτερο γύρο ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει είτε τον Βρετανό Τζέικομπ Φίρνλεϊ, είτε τον Ισπανό Αλεχάνδρο Μόρο Κάνιας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα