Wimbledon: Νίκες για Σβιόντεκ και Ζαμπέρ στον πρώτο γύρο

Newsroom
swiatek_wimbledon
Νικηφόρα ξεκίνησε το Wimbledon για τις Ίγκα Σβιόντεκ και Ονς Ζαμπέρ, οι οποίες υπέταξαν τις Σοφία Κενίν και Μογιούκα Ουτσιγίμα αντίστοιχα στον πρώτο γύρο του βρετανικού Grand Slam.

Πρώτη χρονικά ήταν η αναμέτρηση της Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία επικράτησε με 6-3, 6-4 της Σοφία Κενίν εντός μίας ώρας και 20 λεπτών. Η Πολωνή κάτοχος του φετινού Roland Garros παρέσυρε στον ρυθμό της την Αμερικανίδα, με τα σετ να είναι αρκετά γρήγορα.

Αναλυτικότερα το πρώτο σετ διήρκεσε 37λεπτά και είχε τρία break με την Πολωνή να έχει ένα παραπάνω, το οποίο απεδείχθη αρκετό για να κατακτήσει το σετ. Το δεύτερο σετ ήταν κατά πέντε λεπτά πιο μεγάλο σε διάρκεια, με την Νο.1 αυτή τη φορά να χρειάζεται μόνο ένα break για να κάνει το 2-0 και να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Στον δεύτερο γύρο η Σβιόντεκ θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Μάρτιτς, η οποία επικράτησε της Φρανσέσκα Τζόουνς με 3-6, 6-1, 6-2.

Λίγη ώρα αργότερα η Ονς Ζαμπέρ πήρε τη νίκη επί της Μογιούκα Ουτσιγίμα με 6-3, 6-1 σε ένα ματς διάρκειας 55 λεπτών. Η Τυνήσια παίκτρια είχε πιο εύκολο σε αντίθεση με την Ίγκα Σβιόντεκ απέναντι στην Ιαπωνέζα αθλήτρια, όπως δείχνει και το τελικό σκορ.

Το πιο ανταγωνιστικό μέρος του ματς ήταν το πρώτο σετ, όπου η Ζαμπέρ αρκέστηκε σε ένα break για να πάρει το προβάδισμα. Το δεύτερο ήταν σαφώς πιο άνετο από το πρώτο με την Νο.10 του κόσμου να επιτρέπει στην αντίπαλό της την κατάκτηση ενός game μόνο (6-1).

Στον δεύτερο γύρο η Ζαμπέρ θ' αγωνιστεί κόντρα στην Ρόμπιν Μοντγκόμερι, η οποία νίκησε την Ολίβια Γκαντέσκι με 6-4, 6-4.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα