Wimbledon: «Έκλεισε» πρώτη το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο η Γκοφ

Newsroom
gettyimages_coco_gauff
Η πρώτη τενίστρια με εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Wimbledon είναι η Κόκο Γκοφ, η οποία επικράτησε της Αλέξια Τοντόνι με 6-2, 6-1 στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Εύκολο μεσημέρια στην Αγγλία είχε η Κόκο Γκοφ, η οποία για δεύτερο σερί αγώνα δεν έχασε σετ και με νίκη επί της Αλέξια Τοντόνι με σκορ 6-2, 6-1 προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Wimbledon.

H Αμερικανίδα κάτοχος του US Open ξεκίνησε με break τον αγώνα και έχασε δύο break points στο τρίτο game της αναμέτρησης. Η ίδια απειλήθηκε από τη Ρουμάνα αντιπαλό της στο 4ο game, αλλά σβήνοντας δύο break points κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της (3-1). Στο αμέσως επόμενο game έκανε νέο break και έτσι έβαλε βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου σετ, η οποία ήρθε με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Κόκο Γκοφ είχε το μομέντουμ και επέτρεψε στην Τοντόνι να πάρει μόνο ένα game. Με τρία breaks η Νο.2 του κόσμου κατάφερε να κλείσει εντός 27 λεπτών το σετ και με 6-1 πανηγύρισε τη νίκη και συνάμα το εισιτήριο για το τρίτο γύρο. Εκεί η Αμερικανίδα θα παίξει αντιμέτωπη με τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Σονάι Καρτάλ και Κλάρα Μπουρέλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα