Τσιτσιπάς: Ο Ρουσουβουόρι είναι ο αντίπαλός του στον δεύτερο γύρο του Wimbledon

Newsroom
tsitsipas_wimbledon24_1
Ο Εμίλ Ρουσουβουόρι θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Wimbledon, μετά την επικράτηση του Φινλανδού επί του Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 7-6(6), 4-6, 5-7, 7-6(6), 6-3.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αντίπαλό του στον επόμενο γύρο του Wimbledon, με τον Εμίλ Ρουσουβουόρι να είναι το... επόμενο εμπόδιο του Νο.11 στον κόσμο.

Ο Εμίλ Ρουσουβουόρι επικράτησε του Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 7-6(6), 4-6, 5-7, 7-6(6), σε ένα γεμάτο ματς το οποίο είχε πέντε σετ και παίχτηκε σε δύο ημέρες, καθώς η βροχόπτωση την Τρίτη (2/7) προκάλεσε πολλές ακυρώσεις και αρκετές αναβολές ματς, τα οποία μεταφέρθηκαν την Τετάρτη.

Με τον Εμίλ Ρουσουβουόρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αναμετρηθεί στο παρελθόν δύο φορές, με τον Έλληνα να μετρά ισάριθμες νίκες. Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση τους στο τουρνουά του Ρότερνταμ πήρε τη νίκη με 7-5 6-1 στο πλαίσιο της φάσης των "32"

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα