Wimbledon: Υπόθεση τεσσάρων σετ η πρόκριση για τον Μεντβέντεφ

Newsroom
medvedev
Την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon πήρε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, νικώντας τον Αλεξάντρ Μίλερ με σκορ 6-7(3), 7-6(4), 6-4, 7-5.

Τέσσερα σετ χρειάστηκε και μία ανατροπή ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αλεξάντρ Μίλερ και με σκορ 6-7(3), 7-6(4), 6-4, 7-5 προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Ρώσος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματά στο πρώτο σετ του ματς, καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα πίσω από δεύτερο σερβίς μιας και κέρδισε τους πέντε από τους έντεκα πόντος που παίχτηκαν ένα του Μίλερ ο οποίος κέρδισε τους 10 από τους 11 πόντους πίσω από το δεύτερο σερβίς του. Πέραν, όμως, των θεμάτων που αντιμετώπισε ο Μεντβέντεφ δεν δέχθηκε κάποιο break με αποτέλεσμα το σετ να οδηγείται στο tie-break. Εκεί ο Νο.5 του κόσμου δέχθηκε τρία mini breaks και με 7-3 βρέθηκε πίσω στο σκορ τους ματς με 7-6(3).

Ο ρυθμός παρέμεινε ίδιος στο δεύτερο σκέλος, αν και υπήρχε ένα break από κάθε παίκτη. Οι δύο παίκτες όμως πήραν πίσω το break του αντιπάλου τους και με σταθερότητα στο σερβίς έστειλαν και το δεύτερο σετ στο tie-break. Εκεί, ο Μεντβέντεφ... απάντησε με το ίδιο νόμισμα στο Γάλλο και με 7-4 έκλεισε το σετ, κάνοντας το 1-1 στο ματς.

Τα υπόλοιπα δύο σετ είχαν κυρίαρχο τον Ρώσο. Ο Νο.5 του κόσμου έκανε τρία breaks στο σύνολο, δεχόμενος ένα και με 6-4, 7-5 έκανε το 3-1 στα σετ για να πάρει την πρόκριση στον τρίτο γύρο εκεί όπου θα παίξει απέναντι στον νικήτη της αναμέτρησης Ζιζέν Ζανγκ - Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα