Σάκκαρη: Την περιμένει η Ραντουκάνου στον τρίτο γύρο Wimbledon

Newsroom
raducanu
Η Έμμα Ραντουκάνου πέρασε στον τρίτο γύρο του Wimbledon, μετά τη νίκη της επί της Ελίζ Μέρτενς, και περιμένει την Μαρία Σάκκαρη για ένα εισιτήριο στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Την Μαρία Σάκκαρη περιμένει στον τρίτο γύρο του Wimbledon η Έμμα Ραντουκάνου η οποία πέρασε νικηφόρα το... εμπόδιο της με 6-1, 6-2 και σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Για δεύτερο σερί ματς η Βρετανίδα αθλήτρια δεν έχασε σετ από την αντίπαλό της και συνέχισε το σερί με τις καλές εμφανίσεις στο Grand Slam της πατρίδας της. Στον τρίτο γύρο η κάτοχος του US Open το 2021 περιμένει την Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία αγωνίζεται κόντρα στην Αράντσκα Ρας.

Αγωνιστικά η νεαρή τενίστρια ήταν κυρίαρχος, επιτρέποντας στην Βελγίδα να πάρει μόνο τρία games σε όλο το ματς. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το ματς με τρεις άσους και 76% στο σερβίς, κερδίζοντας τους 29 από τους 38 πόντους που παίχτηκαν πίσω από το πρώτο σερβίς της. Επίσης πραγματοποίησε 24 winners, κάνοντας 14 λάθη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα