Wimbledon: Εύκολες επικρατήσεις για Παολίνι και Ναβάρο

Newsroom
paolini
Την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon πανηγύρισαν οι Τζαζμίν Παολίνι και Έμμα Ναβάρο, μετά τις επικρατήσεις τους επί των Γκριτ Μίνεν και Ναόμι Οσάκα αντίστοιχα.

Τζαζμίν Παολίνι και Έμμα Ναβάρο έκλεισαν τα εισιτήρια για τον τρίτο γύρο του Wimbledon με νίκες κόντρα σε Γκριτ Μίνεν και Ναόμι Οσάκα στον δεύτερο γύρο του βρετανικού τουρνουά.

Πρώτη που σφράγισε την πρόκριση στον τρίτο γύρο ήταν η Έμμα Ναβάρο, η οποία κυριάρχησε της Ναόμι Οσάκα σε ένα ματς δύο προσώπων. Στο πρώτο σετ, το παιχνίδι ήταν πιο ανταγωνιστικό με την Αμερικανίδα να κάνει το 1-0 κάνοντας ένα break στο 7ο game. Ενώ στο δεύτερο σετ, η Νο.17 του κόσμου επέτρεψε στην αντίπαλό της να πάρει μόνο ένα game για να διαμορφωθεί το τελικό 6-1.

Λίγο αργότερα η Τζαζμίν Παολίνι πανηγύρισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Και αυτό το ματς είχε δύο... πρόσωπα. Στο εναρκτήριο σετ η Παολίνι χρειάστηκε το tie-break για να κάνει το 1-0 στα σετ με 7-6(5), κάνοντας... μονόλογο στο δεύτερο σετ όπου με 6-2 έδωσε τέλος στην υπόθεση πρόκριση.

Στον τρίτο γύρο του βρετανικού Grand Slam η Παολίνι θ' αντιμετωπίσει την Μπιάνκα Αντρεέσκου, με την Έμμα Ναβάρο να βρίσκει απέναντί της την Ντιάνα Σνάιντερ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα