Ο Τζόκοβιτς συνεχίζει στο Wimbledon

Newsroom
djokovic_wimbledon
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Τζέικομπ Φίρνλεϊ, όμως έφθασε στη νίκη με 3-1 σετ και μαζί στην πρόκριση στον 3ο γύρο του Wimbledon.

O Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έφθασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως είχε τις λύσεις για να νικήσει τον Τζέικομπ Φίρνλεϊ με 6-3, 6-4, 5-7, 7-5 σε τρεις ώρες και να προκριθεί στον 3ο γύρο του Wimbledon.

O 37χρονος Σέρβος βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον 22χρονο Βρετανό, όμως συνεχίζει στο τουρνουά και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Αλεξέι Ποπίριν, που με τη σειρά του νίκησε τον Τόμας Ετσεβερί με 3-6, 6-4, 4-6, 6-4, 6-3.

Ο Φίρνλεϊ, προερχόμενος από τον πρώτο τίτλο του στο Νότιγχαμ, που τον ανέβασε στο Νο.222 της παγκόσμιας κατάταξης, αγωνίστηκε με wild card στο Wimbledon και με τη στήριξη των συμπατριωτών του στο κεντρικό γήπεδο, έβαλε δύσκολα στον μεγάλο αντίπαλό του.

Στο 4ο σετ ο Φίρνλεϊ είχε σταθερά την πρωτοπορία μέχρι το 5-4, όμως ο Τζόκοβιτς μετά το 5-5, πέτυχε το καθοριστικό break (6-5) και σερβίροντας τελείωσε το σετ με 7-5 και εξασφάλισε τη συνέχειά του στο τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα