Wimbledon: Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν στο διπλό

Newsroom
stefanos_-_petros_tsitsipas
Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Mάξιμο Γκονζάλεζ και Αντρέας Μολτένι, ηττήθηκαν με 2-0 σετ και αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο του διπλού ανδρών στο Wimbledon.

Κάτι παραπάνω από 10 λεπτά ήταν η διάρκεια του... δεύτερου μέρους του αγώνα για τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά, με αντιπάλους τους Mάξιμο Γκονζάλεζ και Αντρέας Μολτένι, με τους Αργεντινούς να επικρατούν με 7-6(3), 6-3 σε αγώνα για τον 1ο γύρο στο διπλό ανδρών στο Wimbledon.

To παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω του σκότους την Τετάρτη (3/7), με το σκορ στο 7-6(3), 3-3 και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/7) στο court 4. Οι Γκονζάλεζ/Μολτένι (Νο.11) με επιμέρους πόντους στο 12-2 «έσβησαν» πολύ γρήγορα τις ελπίδες των αδελφών Τσιτσιπά.

Με την επανέναρξη του αγώνα οι Γκονζάλεζ/Μολτένι διατηρώντας το σερβίς τους έκαναν το 4-3, αμέσως μετά βρήκαν διπλό break point (15-40) και εκμεταλλευόμενοι τη 2η ευκαρία ξέφυγαν με 5-3. Σέρβιραν για την τελική επικράτηση και με love game, κατέκτησαν και το 2ο σετ με 6-3 και μαζί την πρόκριση στον 2ο γύρο.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα