O Σίνερ με επιβλητικό τρόπο στον 4ο γύρο του Wimbledon

Newsroom
sinner_wimbledon
O Γιάνικ Σίνερ έχασε μόλις επτά games από τον Μίομιρ Κετσμάνοβιτς και με 3-0 σετ συνεχίζει στιον 4ο γύρο του Wimbledon.

Ο Γιάνικ Σίνερ έκανε επίδειξη δύναμης με αντίπαλο τον Σέρβο, Μίομιρ Κετσμάνοβιτς και επικρατώντας με 6-1, 6-4, 6-2 πέρασε με άνεση στον 4ο γύρο του Wimbledon.

O Iταλός παίκτης τελείωσε το παιχνίδι με 35 winners και μόλις 15 αβίαστα λάθη, ενώ εκμεταλλεύτηκε τα πέντε από τα επτά συνολικά break points που δημιούργησε.

Ο Σίνερ θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό του το Σάββατο (6/7) από τον αγώνα του Ντένις Σαποβάλοφ και του Μπεν Σέλτον, σε ένα από τα παιχνίδια που σταμάτησαν εξ αιτίας της βροχής, με το σκορ να είναι στο 3-2 του α' σετ, υπέρ του Καναδού. O Σίνερ στο 1ο σετ προηγήθηκε με 5-0 στο 1ο σετ για να το κατακτήσει με 6-1. Στο 2ο σετ πέτυχε καθοριστικό break στο 9ο game και σερβίροντας έκανε το 6-4. Στο 3ο σετ ο Σίνερ έκανε το 2-0 και μετά το 4-1, φθάνοντας με άνεση στο 6-2 και στην πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα