Φέντερερ: Εξήγησε το γιατί δεν παρευρέθηκε στο τελευταίο ματς του Μάρεϊ στο Wimbledon

Newsroom
federer_murray
O Ρότζερ Φέντερερ δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο αποχαιρετιστήριο ματς του Άντι Μάρεϊ στο Wimbledon, με τον Ελβετό να εξηγεί τον λόγο που δεν ήταν κεντρικό court της διοργάνωσης.

Το λόγο της απουσίας του από το κεντρικό court του Wimbledon, στο αποχαιρετιστήριο ματς του Άντι Μάρεϊ στο τουρνουά, εξήγησε ο Ρότζερ Φέντερερ σε δηλώσεις του στο ESPN την Παρασκευή (5/7).

Ο Ελβετός πρώην τενίστας και «Legend» του Wimbledon στις δηλώσεις του έκανε ξεκάθαρο πως επιθυμούσε να βρεθεί στις κερκίδες του κεντρικού Court για να δει το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του πρώην Νο.1 στον κόσμο, τονίζοντας παράλληλα πως πριν το παιχνίδι οι δυο τους είχαν χρόνο να τα πουν.

Μάλιστα, ο Ρότζερ Φέντερερ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Βρετανός τενίστας ήταν παρών στο δικό του αποχαιρετιστήριο παιχνίδι, εκφράζοντας την ελπίδα ν' αγωνιστεί και στο διπλό μικτό της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Φέντερερ

«Ήθελα πολύ να βρίσκομαι στο κεντρικό court, ωστόσο είχα κάποιες υποχρεώσεις και το γεγονός ότι δεν ήξερα πότε θα παίξει ο Άντι έκανε το πρόγραμμα άνω - κάτω. Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη είχα μια πτήση για εδώ, αλλά έμαθα πως δεν θα παίξει στο μονό.

Δυστυχώς, δεν μπορούσα να είμαι. Ευτυχώς όμως πριν τον ματς τον είδα και είχαμε χρόνο να τα τα πούμε. Ήταν αρκετά αγχωμένος γι' αυτή τη στιγμή. Το Wimbledon σημαίνει πολλά γι' αυτόν και την οικογένειά του.

Μακάρι να παίξει και στο μικτό. Ελπίζω να δω άμεσα τον Άντι. Ήταν εκεί στο τελευταίο μου ματς και ήμουν πολύ χαρούμενος που ήταν εκεί. Ήταν εκπληκτικός αντίπαλος και φυσικά ήμουν συγκινημένος γι' αυτόν».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα